Yritystiedot

Continental Foodsin tuotteita myydään Euroopassa

Continental Foods on kansainvälinen yritys, joka toimii Euroopassa. Valmistamme useita tunnettuja tuotemerkkejä kutenTouch of Taste, Raguletto ja Blå Band. Erikoisalaamme ovat keitot, liemituotteet, ateria-ainekset sekä kastikkeet.

Tavoitteemme on kehittää entistä parempia ja helppokäyttöisempiä tuotteita, joiden avulla valmistat hyvää ja ravitsevaa ruokaa nopeasti. Haemme inspiraatiota eri ruokakulttuureista ympäri maailmaa – aktiivisen tuotekehitystiimimme ansiosta voit olla varma, että tuotteemme tuovat lautasellesi aina jotain uutta.

Organisaatio: kuluttajan tarpeet toimintamme lähtökohtana

Me Continental Foodsilla pidämme kuluttajan aina ajattelumme lähtökohtana: haluamme kehittää sinulle hyvää ja ravitsevaa ruokaa aidoista, laadukkaista raaka-aineista.

Pidämme työntekijöistämme huolta

Me uskomme, että yrityksen kulttuuri ja arvot heijastuvat sen valmistamiin tuotteisiin. Uskomme myös, että terveelliset elämäntavat ja fyysisen kunnon ylläpitäminen vaikuttavat myönteisesti elämänlaatuun. Siksi haluamme pitää työntekijöistämme huolta – ja he vuorostaan kehittävät hyvää ja ravitsevaa ruokaa sinun hyväksesi.

Pohjoismainen pääkonttori

Continental Foods -yrityksen Pohjoismaiden pääkonttori ja tuotantolaitos sijaitsee Etelä-Ruotsissa, Kristianstadin alueella. Alue on tunnettu Ruotsin elintarviketeollisuuden keskuksena. Organisaatio muodostuu markkinointi-, myynti- ja tuotekehitys/laadunvarmistusosastoista, tuotannosta, henkilöstöhallinnosta sekä talousosastosta ja yritysjohdosta.

Ota meihin yhteyttä

Ota meihin yhteyttä jos sinulla on lisäkysymyksiä tai haluat puhua edustajamme kanssa.

Continental Foods

PL 241, 01531 Vantaa

Valimotie 5

Puh. 020 768 1400

Kuluttajapalvelu puh. 0800 94443

Media

Ota yhteyttä: Country Director Marja Remes puh. 020 768 1401 tai marja_remes(a)continentalfoods.eu